(Foto's: Regio15 / Koen Jongen)

Wijkagenten redden meisje uit water in Oegstgeest

Twee wijkagenten hebben maandag aan het einde van de middag een meisje uit het water gered in een parkje aan de Spechtlaan in Oegstgeest. Dat meldt persbureau Regio15. De hulpdiensten rukten massaal uit om het meisje uit het water te redden. De agenten waren als eerste ter plaatse en hebben de dame uit het water gered.

De massaal uitgerukte hulpdiensten hebben zich daarna over het slachtoffer ontfermd. Het ambulancepersoneel heeft haar ter plaatse nagekeken en besloten om het meisje naar het ziekenhuis te vervoeren. Waarom het meisje te water is geraakt en daar niet meer op eigen kracht uit kon komen, is niet bekend.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×