In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad maandelijks met burgemeester Henri Lenferink. (Foto: IJsbrand Terpstra).

Gesprek met de burgemeester: "We zetten belangrijke stap naar vuurwerkvrij Leiden"

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit. In deze aflevering blikken we terug op de viering van 3 oktober, gaat het over de gevaren van crimineel geld voor Leiden (de zogenoemde ondermijning) en blikken we vooruit op de eerste jaarwisseling met een vuurwerkvrije binnenstad. Is het wel mogelijk om zo’n verbod te handhaven? En wat betekent een vuurwerkvrije binnenstad voor de rest van Leiden?


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt met burgemeester Henri Lenferink op de eerste maandag van oktober

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×