Bami met verschillende groenten en een pittig ei. (Foto's en video: Robbert Beurse).

De bami is terug in Zoeterwoude

Ruim 10 maanden na de sluit en sloop van het enige Chinees-Indische restaurant in Zoeterwoude komen ondernemers Peter en Sandra Kaagman met een alternatief. Vanaf woensdag 16 oktober verkopen ze Indische gerechten in hun café Landzicht aan de Verlaatweg 5 in Zoeterwoude-Dorp. “Geen babi pangang of foe young hai, maar echt Indisch eten. Dat is heel anders: pittiger, kruidiger en veel lekkerder”, verklaarde Sandra Kaagman tegenover Sleutelstad.

Proefavond
Dinsdagavond mochten 50 vrienden en bekenden van het café vast voorproeven. Hans Olijerhoek (bestuurslid SJZ) was een van de genodigden en vond alles erg lekker: “ik eet veel groenten, maar zo had ik het nog nooit geproefd! Ook de vleesgerechten zijn erg lekker, net niet te pittig maar precies goed”.

Het Indische eten wordt vanaf 16 oktober opgediend in het café. Ook kan er worden afgehaald of thuisbezorgd. Vaste klanten hoeven niet bang te zijn dat de bar nu verandert in een restaurant. “Landzicht blijft Landzicht, het café blijft, de snackbar blijft en dit komt er bij. Je kunt hier nog steeds ook gewoon terecht voor een biertje”, stelt Kaagman haar stamgasten gerust.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×