Gevangene ontsnapt bij bezoek Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp

Vanuit het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp is maandagmiddag een jeugdige gevangene ontsnapt. Dat laat een woordvoerster van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) aan mediapartner Omroep West weten. De politie adviseert om de jongen niet zelf te benaderen en is met onder meer een helikopter op zoek naar hem. Zelfs met fietsen van burgers heeft de politie de buurten uitgekamd.

Volgens de DJI bracht de jongen onder begeleiding een bezoek aan het ziekenhuis toen hij wist weg te komen. Hij is vertrokken richting een rotonde in de buurt van het ziekenhuis. Daarna is hij niet meer gezien. Wie de jongen ziet wordt gevraagd 112 te bellen.

Het gaat om een donkere jongen met donker kroezend haar. Hij is 1,82 meter lang en heeft tatoeages in zijn nek en op zijn arm. Verder draagt hij een zwarte trainingsbroek met een witte streep op de zijkant.

Foto’s: AS Media.

 

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×