Een impressie van de Lorentz met alle drie de torens. De derde toren komt bovenop het tweede deel van het complex dat op de hoek met het Schuttersveld wordt gerealiseerd. (Impressie: Gemeente Leiden).

Zaterdag open huis in nieuwbouw Lorentz

Geïnteresseerden in een appartement in de nieuwbouw tegenover Leiden Centraal kunnen zaterdag een kijkje aan de binnenkant van Lorentz nemen. Het eerste deel van het bouwblok met horeca, winkels, kantoren, woningen en parkeerplekken voor auto’s en fietsen nadert de voltooiing en de verhuur van de appartementen is onlangs begonnen. De inschrijving sluit op 11 november.

Omdat het terrein nog een bouwplaats is, moeten bezoekers van de open dag stevige schoenen aantrekken en alle aanwijzingen van het verhuurteam strikt opvolgen. Zo is het verboden om buiten de afzettingen en de aangegeven looproute over de bouwplaats te lopen. De route naar de modelwoning is niet rolstoelproof, niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en niet geschikt voor kinderwagens.

De open dag wordt gehouden tussen 11.00 en 13.00 uur en de modelwoning is bereikbaar via de entree aan de Ballonstraat 19.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×