Inzittenden auto vluchten na botsing met taxi

7

Zondag omstreeks 22.30 uur botste een personenauto hard op een taxi op de Plesmanlaan ter hoogte van de A44. Na de aanrijding zijn de vier inzittenden van de personenauto er vandoor gegaan.

Een toevallig passerende ambulance stopte om hulp te verlenen, maar de taxichauffeur bleek niet gewond te zijn geraakt. De taxichauffeur verklaarde dat één van de inzittenden van de personenauto had geinformeerd of hij in orde was, waarna de persoon samen met de andere inzittenden er vandoor is gegaan.

Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd. De politie heeft de auto van de gevluchte personen in beslag genomen voor nader onderzoek. Het kruispunt was enige tijd voor het overige verkeer afgesloten. Diverse politie eenheden hebben in de omgeving nog gezocht naar de inzittenden. Ze zijn niet aangetroffen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

7 reacties

  1. Benieuwd wat er in die BMW is aangetroffen. De vier inzittenden zetten het natuurlijk niet voor niets op een lopen. Buiten het feit dat de bestuurder zo fout als wat is. Sterkte voor de taxichauffeur. Hard werken voor z’n centjes en dan gebeurt er zoiets. Fijn al dat gespuis.

    • #RS; Ook van jouw reactie is een veronderstelling dat mensen geen kennis van zaken hebben toch?

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline