(Foto's: Regio15).

Inzittenden auto vluchten na botsing met taxi

Zondag omstreeks 22.30 uur botste een personenauto hard op een taxi op de Plesmanlaan ter hoogte van de A44. Na de aanrijding zijn de vier inzittenden van de personenauto er vandoor gegaan.

Een toevallig passerende ambulance stopte om hulp te verlenen, maar de taxichauffeur bleek niet gewond te zijn geraakt. De taxichauffeur verklaarde dat één van de inzittenden van de personenauto had geinformeerd of hij in orde was, waarna de persoon samen met de andere inzittenden er vandoor is gegaan.

Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd. De politie heeft de auto van de gevluchte personen in beslag genomen voor nader onderzoek. Het kruispunt was enige tijd voor het overige verkeer afgesloten. Diverse politie eenheden hebben in de omgeving nog gezocht naar de inzittenden. Ze zijn niet aangetroffen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×