(Archieffoto: AS Media).

Bejaarde vrouw expres aangereden op parkeerplaats Boerhaaveplein

een vrouw van 78 is gisteren bewust aangereden op de parkeerplaats voor supermarkt LIDL aan het Boerhaaveplein in Oegstgeest. De vrouw raakte daarbij ernstig gewond. De politie is dringend op zoek naar getuigen. De dader is er namelijk vandoor gegaan.

Het slachtoffer had pech met haar auto en wilde de parkeerplaats naast haar auto vrijhouden, zodat de monteur die inmiddels was opgeroepen ernaast zou kunnen parkeren om de auto bijvoorbeeld te starten door de accu’s met elkaar te verbinden. Een andere automobilist wilde desondanks met alle geweld toch op die plek parkeren. Er ontstond een conflict, waarna het slachtoffer expres werd aangereden.

De politie zoekt dus naar getuigen die kunnen vertellen wat er precies gebeurd is en wie de mogelijke dader is. Over de dader of diens auto is verder niets bekend.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×