(Archieffoto: Sleutelstad / Maaike Lek).

Ook Jochem keek Jochem Myer's 'Adem in Adem uit'

“Koekeloeren naar deze mafklapper”, schrijft Jochem Myjer woensdagmorgen op zijn Facebook-pagina. Samen met nog bijna 1,2 miljoen mensen keek Myjer naar de uitzending van zijn eigen theatervoorstelling ‘Adem in Adem uit’ op SBS6.

Kijkers reageren massaal en erg positief op sociale media over de voorstelling. Er is ook waardering voor SBS6 die slechts één reclameblok in de ‘pauze’ van de voorstelling had geprogrammeerd. De show van Myjer trok tweemaal zoveel kijkers (586.000) als de ‘De Lachgasfabriek’ van oudgediende Freek de Jonge dat gelijktijdig op NPO2 werd uitgezonden.

Alleen de oudejaarsconference van Claudia de Breij op NPO1 trok een dag eerder meer kijkers (1.800.000). Op RTL4 wist Martijn Koning dinsdagavond met zijn conference slechts 540.000 kijkers te vermaken.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×