Op 15 december nam NS met een rondrit door het midden van het land afscheid van de dubbeldekkers uit 1985. (Foto: C. Koelewijn).

Nieuwjaarsbijeenkomst met presentatie over tram naar Noordwijk

De afdeling Rijnland van tram- en treinvriendenclub NVBS organiseert op woensdagavond 8 januari een nieuwjaarsbijeenkomst met vier korte presentaties over tram en trein. Te zien zijn stoomtreinen in Oekraïne, de Amsterdamse paardentram, het afscheid van de dubbeldekkers bij de NS en de historie van de tram naar Noordwijk.

De voor iedereen toegankelijke bijeenkomst van 8 januari wordt gehouden in de Alettahof, Aletta Jacobsplantsoen 97 in Voorschoten. Aanvang 20.00 uur. Bijdrage in de kosten voor NVBS-leden 2,50 euro, voor niet-leden 3,50 euro. Meer informatie op nvbs.com/rijnland.

Regio Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×