Vuurwerk door brievenbus van twee woningen gegooid: recherche zoekt getuigen

Bij twee woningen in Leiden is vanochtend vuurwerk door de brievenbus gegooid. Zondag omstreeks 5.40 uur gebeurde dat bij een woning aan de Paul Krugerstraat en ongeveer 20 minuten later bij een woning aan de Johannes Verhulststraat. Er raakte bij de voorvallen niemand gewond. Wel is de voordeur van beide woningen beschadigd en ontstond er een schroeiplek op de deurmat.

De recherche in Leiden onderzoekt beide incidenten en is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben. Een eventueel verband tussen beide incidenten staat op dit moment niet vast maar kan ook nog niet met zekerheid worden uitgesloten.

De recherche vraagt iedereen die tussen 05.30 uur en 06.00 uur iets gezien heeft in de omgeving van de Paul Krugerstraat of de Johannes Verhulststraat, dit te melden. Neem dan contact op met de recherche aan bureau Leiden Midden via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×