Brandweer oefent in appartementencomplex aan Middelstegracht

4

De Leidse brandweer heeft vanmorgen een oefening gehouden in een groot monumentaal appartementencomplex aan de Middelstegracht 4 in Leiden. In het oefenscenario was brand ontstaan in het pand , waarbij twee slachtoffers waren gevallen. De brandweer is met zogenoemde o-bundels naar binnen gegaan om de brand te bestrijden en de slachtoffers naar buiten te halen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

4 reacties

   • We doen ook oefeningen in hoge gebouwen. Ook met de nieuwe o bundels. we hebben afgelopen week diverse keren geoefend in de flats op de Apollolaan. De brandweer is er voor iedereen. We komen ook graag overal oefenen. Ook bij Level, Lorentz en andere hoogbouw.

    Met vriendelijke groet,

    Brandweer Hollands Midden

Laat een reactie achter

Je bent nu offline