Leidse Taekwondoka wint Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen

Floor Versteeg van Taekwondo Vereniging Leiden heeft zaterdag de titel gepakt bij de Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen in Den Bosch. De kersverse Nederlands kampioen bij de junioren laat daarmee zien dat ze ook op seniorenniveau meestrijdt om de prijzen.
In de eerste ronde stond Versteeg tegenover Lvyanna Louisa van TNT Tilburg. Deze wedstrijd werd met 7-4 gewonnen. In de finale trof ze Hannah van der Hurk van Koryosports uit Eindhoven. Versteeg besliste ook deze wedstrijd overtuigend in haar voordeel (9-4) en nam daarmee de Open Zuid Nederlandse titel mee terug naar Leiden.

Floor Versteeg bij het NK eerder dit jaar.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×