(Foto:  Yu Hua Yeh/LAFV).

Floortje Brand wint tweede Leidse voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd

De tweede voorronde van de De Nationale Voorleeswedstrijd is gewonnen door Floortje Brand van de Lorentzschool in Leiden. Floortje zal binnenkort Leiden/Leidendorp vertegenwoordigen in de regionale finale.

De jury vond dat Floortje op haar gemak een fragment uit het boek Puppy Love van de reeks “Dagboek van een Muts” van Rachel Renée Russell voorlas. “Ze las moeilijke woorden moeiteloos voor en met een goede uitspraak. Dit gold ook voor Engelse termen,” aldus de jury.

Kwart finale
Floortje gaat samen met Juultje Kruithof, winnares van de eerste voorronde, door naar de kwartfinale op zaterdag 28 maart in BplusC Het Leidse Volkshuis.

Cultuur Leiden Leiderdorp Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×