(Foto's: Regio15).

Politie onderzoekt woningoverval in Stevenshof

Vier mannen zijn gisterenavond rond 23.30 uur onder bedreiging van een mes een woning aan de Joke Smitstraat in Leiden binnengedrongen. Na verweer en gegil van één van de bewoners, zijn de overvallers zonder buit op de vlucht geslagen.

Één van het viertal belde bij de woning aan, duwde de bewoner naar binnen en bedreigde deze met een mes. Zijn drie handlangers liepen ondertussen naar binnen en gingen met de trap naar boven. De bewoonster pikte dit niet en geeft een van de mannen een trap en begint te gillen, waarop de overvallers in de richting van de Mina Krusemanstraat vluchtten.

De politie kwam na melding van een mogelijke overval even voor middernacht met meerdere auto’s ter plaatse, maar het viertal was inmiddels al gevlucht.

De politie is op zoek naar de overvallers of getuigen die hen gezien hebben. De vier vermoedelijk jeugdige verdachten droegen donkere kleding en capuchons. Eén van de mannen had een getinte huidskleur, van de overige verdachten is dit onbekend.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×