(Foto: MediaTV).

Brand in kantoor Alrijne Ziekenhuis mogelijk aangestoken

De recherche in Leiden doet onderzoek naar de brand die woensdagavond uitbrak in een kantoor van het Alrijne ziekenhuis in Leiden. De politie heeft het vermoeden dat de brand is aangestoken en doet daarom sporenonderzoek. Een woordvoerder van de politie kan niet zeggen waar het vermoeden van brandstichting vandaan komt, omdat daarmee teveel informatie over het onderzoek wordt prijsgegeven.

Woensdagavond kwam er om 21:20 uur een melding binnen over de brand op de achtste verdieping van het pand. De brandweer wist de brand in het kantoordeel van het ziekenhuis snel te blussen en sprak al snel over brand in een computer. De recherche is daarna gestart met een onderzoek doet donderdag sporenonderzoek. Het ziekenhuis is donderdag gewoon open en patiƫnten ondervinden geen hinder van het onderzoek.

Getuigen
In verband met het onderzoek komt de recherche graag in contact met mensen die woensdagavond 21:20 en het uur daarna iets is opgevallen in de omgeving van het ziekenhuis aan de Houtlaan dat met deze zaak te maken kan hebben. Mensen die iets hebben gezien kunnen contact opnemen via nummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×