(Foto's Emile van Aelst).

Barbara ter Kuile geïnstalleerd als nieuwe voorzitter 3 October Gilde

Tijdens de twintigste Dies (verjaardag) van het 3 October Gilde heeft Barbara ter Kuile de voorzittershamer overgenomen van Gerda Schukking die na tien jaar afscheid nam. Van de nieuwe voorzitter ontving Schukking heel toepasselijk een ketting met een peen als hanger. Namens de 3 October Vereeniging overhandigde voorzitter Rik Kamps het originele 3 October affiche uit een voor Schukking belangrijk jaar.

Het 3 October Gilde is een vereniging van ondernemers met een Leids hart. Vanuit het lidmaatschap wordt de grote Hutspotmaaltijd op de Hooglandsekerkgracht bekostigd. Met de opbrengst van de jaarlijkse Haringparty en veiling bij Koetshuis de Burcht wordt een van de andere 3 October festiviteiten of onderdelen gesteund. Dit jaar ontvangt ‘3 October on tour’ een bijdrage voor een aantal feesten bij instellingen met Leidenaren met een beperking.

Vanwege het Pilgrim jaar was het thema van de twintigste Dies het thema ‘stars en stripes’ met typische Amerikaanse hapjes en goktafels uit Las Vegas. Om de sfeer helemaal compleet te maken draaiden ‘Plaatjes vullen geen Gaatjes’ de bekende Amerikaanse hits.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×