GGZ en de gemeente Zoeterwoude organiseren een cursus positief leven. (Foto: Pixabay.com).

Gemeente Zoeterwoude organiseert cursus positief leven

In samenwerking met GGZ Rivierduinen organiseert de gemeente Zoeterwoude de cursus ‘Positief Leven!’ Vanaf 16 april worden vijf bijeenkomsten georganiseerd waarin inwoners van Zoeterwoude op een laagdrempelige manier meer te weten kunnen komen over: stress, piekeren, mindfulness en ontspanning.

De cursus wordt gegeven op donderdagochtenden van 10:00 – 11:45 uur in de Eendenkooi (Kooikersplein 1) in Zoeterwoude-Rijndijk. Aanmelden via www.zoeterwoude.nl/cursus is verplicht. Deelname is gratis. De bijeenkomsten zijn op: 16 april, 23 april, 30 april, 7 mei en 14 mei 2020.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×