(Foto's: Regio15).

Busje met aanhanger geschaard op A44 bij Leiden

Een bedrijfsbus met aanhanger is vanochtend omstreeks 10.15 uur geschaard op de A44 bij Leiden in de richting van Wassenaar. Het busje is bij het ongeval tegen de vangrail geklapt en kwam achterstevoren tot stilstand. Op de Rijksweg zijn flinke remsporen te zien en er liggen stenen op het wegdek die uit de aanhanger vlogen.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om de betrokkenen na te kijken maar de inzittenden bleken ongedeerd en dus hoefde niemand naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval, daarbij kijkt men ook of de aanhanger misschien te zwaar beladen was. Vanwege het ongeval was één rijstrook enige tijd afgesloten. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse voor de berging van de voertuigen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×