De Museumnacht 2020 gaat niet door. (Archieffoto: Jan van der Sluis).

Museumnacht Leiden 2020 geannuleerd

“Door de recente ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus moeten wij met pijn in ons hart mededelen dat de Museumnacht Leiden 2020 niet door kan gaan.” Het bericht komt niet als een verrassing, maar jammer is het wel. Net als bij zoveel activiteiten en evenementen die de komenden maanden plaats zouden vinden.

De museumnacht zou om 5 juni gehouden worden en die datum valt weliswaar buiten de periode waarin evenementen verboden zijn, maar op volle kracht doorgaan met de organisatie van een evenement dat vrijwel zeker alsnog niet door kan gaan, heeft geen zin en zorgt voor nog meer kosten.

“De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers is altijd onze grootste prioriteit geweest, nu wij hier niet langer garant voor kunnen staan hebben wij dan ook besloten de Museumnacht te annuleren”, motiveert de organisatie het vandaag genomen besluit verder. Achter de schermen wordt vanaf nu gewerkt aan de editie van volgend jaar. Die wordt gehouden op 5 juni 2021.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×