Politie zoekt getuigen bedreiging BOA Zoeterwoude

De politie is op zoek naar getuigen die vrijdagmiddag 20 maart rond 16.00 uur hebben gezien hoe de bestuurder van een verkeerd geparkeerde auto in de Dorpsstraat in Zoeterwoude-Dorp een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) van de gemeente heeft bedreigd en beledigd.

De man had zijn auto op de stoep staan voor de Jumbo supermarkt en kreeg hiervoor een bekeuring. De verkeerd geparkeerde bestuurder accepteerde dit niet, waarna de situatie uit de hand liep. Hierbij uitte hij bedreigingen en beledigingen, stapte in zijn auto en ging er vandoor.

De politie roept getuigen op om zich te melden via telefoonnummer: 0900-8844.

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×