(Foto: Regio15).

Vrouw zwaargewond uit sloot Kanaalweg gehaald

Door nog onbekende oorzaak is een vrouw gisteravond even voor 23.00 uur in de sloot bij de Molenbrug in Leiden terecht gekomen. De vrouw raakte hierbij zwaargewond. Getuigen belden 112, haalden de vrouw uit het water en begonnen te reanimeren. Toen de hulpdiensten arriveerden, daarbij was ook een  traumahelikopter, hebben die de zorg ov er het slachtoffer overgenomen. De vrouw is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Een van de personen die de vrouw probeerde te redden raakte hierbij zelf gewond. Ook hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft een deel van de Kanaalweg enige tijd afgezet om onderzoek te doen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×