(Beeld: PR).

Lidl opent deze week nieuwe supermarkt in Leiderdorp

Lidl opent morgen om 08.00 uur de nieuwe winkel aan de Amaliaplein in Leiderdorp. Klanten kunnen vanaf dat moment terecht voor alle dagelijkse boodschappen. Tabakswaren worden niet verkocht, daarmee stopt de supermarkt de komende jaren geleidelijk.

Duurzaam
Het nieuwe filiaal in Leiderdorp kenmerkt zich door vele milieuvriendelijke en energiezuinige aspecten. Zo is het filiaal voorzien van zonnepanelen en honderd procent LED-verlichting. Het filiaal is volledig aardgasvrij, er is constante monitoring op het energieverbruik en alle medewerkers krijgen scholing om energiebewust te werken. Het afval wordt voor ook voor honderd procent gescheiden.

Geen sigaretten en tabak
De nieuwe supermarkt verkoopt geen tabakswaren en sluit zich daarmee aan bij de rookvrije generatie. In nieuwe Lidl winkels worden geen tabakswaren meer verkocht. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten. Ruim honderd Lidl-winkels zijn al rookvrij. Uiterlijk in 2022 zijn alle tabakswaren uit het Nederlandse schap verdwenen.

Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×