Zwembad Haasbroek. (Foto: Robbert Beurse).

Dagelijks familiezwemmen in zwembad Haasbroek Zoeterwoude

Slechts enkele uren na de heropening van (buiten)zwembad Haasbroek in Zoeterwoude-Dorp kondigde de gemeente al een uitbreiding van de familiezwemuren aan. Families met kinderen tot en met twaalf jaar kunnen iedere dag tussen 12.00 en 14.00 uur gezamenlijk zwemmen in het ondiepe deel van het bad. Op weekdagen kan dit bovendien tussen 18.00 en 20.00 uur.

Op Facebook roept de gemeente, die het zwembad beheert, de families op om er zelf op te letten dat er tijdens het zwemmen anderhalve meter afstand wordt gehouden van de andere families. Bij het familiezwemmen moet minimaal een volwassene aanwezig zijn. Kinderen zonder ouders worden niet toegelaten.

Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×