(Foto: J.P. Kranenburg).

Dit jaar geen Huttenbouw, maar wel Sport en Spel in Leiderdorp

Het jaarlijkse huttenbouwen in Leiderdorp gaat dit jaar niet door vanwege de coronamaatregelen. In plaats daarvan organiseert voetbalvereniging RCL in samenwerking met AVS Evenementen Service de Sport en Spel-dagen op 20 en 21 juli. Het evenement is voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

De spellen bestaan uit diverse onderdelen en worden mogelijk gemaakt door diverse verenigingen uit Leiderdorp. De sportactiviteiten worden afgewisseld met Oudhollandse spellen. Ook zijn er springkussens aanwezig.

Om elk kind de gelegenheid te geven om mee te doen, kan er maar worden ingeschreven voor één dag. Wie voor 30 juni inschrijft, betaalt 6,50 euro in plaats van 8,00 euro.

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×