Paul Goulmy (links) neemt het stokje over van Rolf Marselis. (Foto: LSF).

Paul Goulmy nieuwe voorzitter Leidse Sport Federatie

De Leidse Sport Federatie (LSF) heeft een nieuwe voorzitter. Rolf Marselis heeft na zeven jaar het stokje overgedragen aan medebestuurslid Paul Goulmy. Omdat er een aantal complexe dossiers speelt, heeft de LSF besloten nu alvast een nieuwe voorzitter naar voren te schuiven zodat deze tot de ALV in april kan worden ingewerkt. In april neemt Marselis officieel afscheid van de LSF.

Goulmy voelt zich vereerd met zijn nieuwe rol. “De sport wacht de komende jaren belangrijke uitdagingen. Ik zie er naar uit om met de sport in Leiden passende antwoorden te vinden. We zullen als sport in Leiden de verbinding met elkaar moeten zoeken.”

Marselis blijft tot aan de ALV in april algemeen bestuurslid. Tot die tijd werkt hij zijn opvolger in. “Ik heb de LSF met een mooie ploeg aan bestuurders zien groeien naar een adviesorgaan met gezag. Niet alleen richting het college, maar ook richting de sportverenigingen, de politiek en de ambtenarij. Ik ben er trots op aan dat proces een steentje te hebben mogen bijdragen.”

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×