(Foto's: Regio15).

Fiets bij ingang ziekenhuis platgereden door lijnbus

Bij de bezoekersingang van het Alrijne Ziekenhuis aan de Simon Smitweg in Leiderdorp is vanochtend een fiets onder een lijnbus terecht gekomen. De chauffeur van de lijnbus wilde vanaf de Simon Smitweg afslaan richting de bushalte bij het ziekenhuis. Daarbij zag hij een vrouw over het hoofd die daar aan kwam fietsen.

Bij de aanrijding die volgde kwam het rijwiel onder de bus terecht. De vrouw is met de schrik vrij gekomen, zo bleek na onderzoek in de ambulance.  Zowel de fietsster als de buschauffeur waren wel erg geschrokken.

 

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×