(Foto's: 112 Sleutelstad).

Vrachtwagen drukt auto plat tegen vangrail

De inzittenden van een auto die op de A4 richting Den Haag werd platgedrukt tegen de vangrail, moeten wel een engeltje op hun schouder hebben gehad. De auto werd compleet vernield, de twee vrouwen bleven wonder boven wonder ongedeerd.

De auto met daarin de twee vrouwen werd bij Leiden ingehaald door een vrachtwagen. Toen de vrachtwagenchauffeur weer terugstuurde naar de rechter rijbaan zag hij de auto over het hoofd. Deze werd honderden meters meegesleurd en tussen de vrachtwagen en de vangrail vermorzeld.

De inzittenden van de auto konden het voertuig zelf verlaten en bleven dus ongedeerd. Van de auto rest weinig meer dan een wrak.

112 Sleutelstad Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×