Gin & Rum Festival in het Pesthuis

Het Gin & Rum Festival komt naar Leiden. Het festival vindt plaats op zaterdag 22 augustus in de Buurt 1.5 in het Pesthuis. Eerst leek het erop dat het festival niet door kon gaan vanwege de coronamaatregelen, maar door enkele aanpassingen kan het nu in Het Pesthuis wel gewoon doorgaan.

Het festival is opgedeeld in drie verschillende shifts van maximaal 50 personen per shift. Bij binnenkomst krijgt iedereen een eigen ginglas om de cocktails in te maken en te drinken tijdens de drie masterclasses. Op het terras van de Buurt 1.5 staan twee gin en rumhuizen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×