Geen corona meer bij Lugdunum, club hervat trainingen

De trainingen bij Leidse voetbalvereniging Lugdunum worden vanaf vandaag weer hervat.  Ook de kantine van de club gaat weer open.  Dat heeft het bestuur besloten nadat er geen nieuwe coronabesmettingen onder de leden zijn geconstateerd. De eerder besmette personen zijn bovendien door de GGD ook weer ‘vrijgegeven’.

Het besluit om de trainingen en oefenwedstrijden af te gelasten en de kantine tijdelijk te sluiten, werd genomen nadat bekend werd dat bij enkele leden corona was geconstateerd. Zij vertoonden geen symptomen, maar de club besloot toch om het complex uit voorzorg een week dicht te gooien.

Meerdere leden die de afgelopen tijd op de club zijn geweest hebben zich inmiddels laten testen en bij iedereen was de uitslag ‘negatief’, wat betekent dat zij op het moment van testen geen corona hadden.

 

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×