Geen corona meer bij Lugdunum, club hervat trainingen

De trainingen bij Leidse voetbalvereniging Lugdunum worden vanaf vandaag weer hervat.  Ook de kantine van de club gaat weer open.  Dat heeft het bestuur besloten nadat er geen nieuwe coronabesmettingen onder de leden zijn geconstateerd. De eerder besmette personen zijn bovendien door de GGD ook weer ‘vrijgegeven’.

Het besluit om de trainingen en oefenwedstrijden af te gelasten en de kantine tijdelijk te sluiten, werd genomen nadat bekend werd dat bij enkele leden corona was geconstateerd. Zij vertoonden geen symptomen, maar de club besloot toch om het complex uit voorzorg een week dicht te gooien.

Meerdere leden die de afgelopen tijd op de club zijn geweest hebben zich inmiddels laten testen en bij iedereen was de uitslag ‘negatief’, wat betekent dat zij op het moment van testen geen corona hadden.

 

De trainingen kunnen vanaf maandag weer worden hervat en ook de kantine gaat komende week weer open. Dat heeft het…

Geplaatst door Lvv Lugdunum op Zondag 9 augustus 2020

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×