(Foto's: 112 Sleutelstad).

Twee gewonden bij kettingbotsing op Europaweg

Bij een kettingbotsing tussen vier personenauto’s zijn woensdagavond laat twee mensen gewond geraakt. De brandweer moest eraan te pas komen om een van de inzittenden met een hydraulische schaar uit het voertuig te bevrijden. Daarvoor werd het dak van de auto geknipt. Een tweede inzittende kon zelf uit het zwaar beschadigde voertuig komen. Beiden zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De aanrijding ontstond toen de achterste bestuurder te laat doorhad dat het verkeer afremde omdat er werkzaamheden aan de weg werden uitgevoerd en met een flinke vaart op de voorganger klapte. Daarop botste die op de twee andere auto’s. De veroorzaker van de botsing is aangehouden.

De afhandeling van de aanrijding kostte nogal wat tijd. De Europaweg was ter hoogte van de Vrouwenweg dicht tussen 23.20 uur en 3.00 uur ’s nachts.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×