(Foto's: Regio15).

Brand in flatwoning Lekstraat

Rond 21.30 uur is brand ontdekt in een appartement op de derde verdieping van een flatgebouw in de Lekstraat. Een vrouw is in de ambulance gecontroleerd. Mogelijk heeft ze rook ingeademd. Ze is voor de zekerheid overgebracht naar het ziekenhuis voor nader onderzoek.

De brandweer heeft bij twee woningen de voordeur geforceerd. In een van de woningen werd de vrouw aangetroffen. Bij de tweede woning was niks aan de hand. De politie zorgt dat de huizen weer worden afgesloten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Brandje on flatwoning Lekstraat. @leesttom doet verslag

Een bericht gedeeld door sleutelstad (@sleutelstad) op

Een groep bewoners stond enige tijd voor het gebouw te wachten op meer informatie. Rond 22.15 uur mochten ze weer naar binnen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×