(Foto: Regio15).

Recherche op zoek naar getuigen van overval op Jumbo

De politie in Leiden is naarstig op zoek naar de jongeman die zondagavond een gewapende overval heeft gepleegd op de Jumbo supermarkt in winkelcentrum Diamantplein in de Hoge Mors. Bij de overval werd een geldbedrag buitgemaakt. De districtsrecherche in Leiden roept getuigen op zich te melden.

De overvaller kwam rond 19.00 uur de winkel binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een slagwapen. Na de overval ging hij er vandoor met een geldbedrag. Hij vluchtte rennend het winkelcentrum in. Het is onbekend via welke uitgang hij het winkelcentrum verlaten heeft.

De verdachte is een jongeman van een jaar of 17. Hij heeft een getinte huidskleur, droeg een mondkapje, blauw-grijs vest met een lichtgekleurde capuchon en een donkergrijze of zwarte trainingsbroek.

Wie iets gezien heeft in de omgeving van het Diamantplein dat met de overval te maken kan hebben, wordt dringend verzocht zich te melden bij de districtsrecherche in Leiden via nummer 0900-8844 of anoniem via M op 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×