Kapotte koplamp leidt naar drugs en wapens

Een bestelbus met een kapotte koplamp trok vrijdagavond de aandacht van de politie in Oegstgeest. Op de Hugo de Vrieslaan werd de bus gestopt om de bestuurder over het defect te informeren. Omdat de agenten een sterke henneplucht roken, besloten ze de auto nader te onderzoeken. In de laadruimte troffen ze twee personen en een kleine hoeveelheid softdrugs aan. De bestuurder van de bus bleek meerdere verboden wapens op zak te hebben.

De bijrijders hebben een bekeuring gekregen. De bestuurder, een 20-jarige man uit Oegstgeest, is aangehouden en moest mee naar het politiebureau.


De politie Leiden Noord plaatste een filmpje van het gevonden wapen op Facebook.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×