(Foto: Buro JP).

Deze week in Licht op Leiden: ereburger Har Meijer

In Licht op Leiden blikt Ton Kohlbeck deze week terug op het afgelopen jaar met Har Meijer. Meijer is behalve huisarts in ruste ook schrijver, columnist, actief en passief sporter en als bestuurder van de 3 October Vereeniging lange tijd verantwoordelijk voor de Haringuitreiking. Maar met Leids ereburger Meijer kijken we ook vooruit: wat gaat of kan het nieuwe jaar ons brengen?

Ook keert Leidse Glibber Emile van Aelst terug als vaste gast in het programma. Een keer per maand staat hij stil bij de belangrijkste gebeurtenis van de afgelopen weken. Ditmaal benoemt hij zijn belangrijkste moment uit 2020.

Natuurlijk komt ook de Leidenaar van de Week weer in beeld. Suggesties voor deze rubriek kunnen, graag met motivatie, worden ingediend bij lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Ook zijn er vaste rubrieken zoals een column over de gekozen Leidenaar van de week en een maandelijks optreden van Leidse Glibber Emile van Aelst. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 15.00 uur live op radio en tv en wordt meerdere keren per week herhaald op tv.

Bekijk de vorige afleveringen van Licht op Leiden terugĀ via deze pagina.

Live op radio en tv:
zondag tussen 14.00 en 15.00 uur

Herhaling op tv:
dinsdag tussen 16.00 en 17.00 uur
donderdag tussen 00.00 en 01.00 uur
vrijdag tussenĀ  10.00 en 11.00 uur
zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×