(Video: Hans Stauttener).

ZZ Leiden Basketball verslaat rivaal Donar Groningen in openingswedstrijd DBL

De competitie van de Dutch Basketball League (DBL) is zaterdag goed van start gegaan voor ZZ Leiden. De Leidenaren maakten een vliegende start en versloegen aartsrivaal Donar uit Groningen thuis met 98 – 67. “Een prachtige start van het seizoen”, zegt ZZ-voorzitter Marcel Verburg na afloop van een geweldige wedstrijd.

De wedstrijd werd noodgedwongen gespeeld zonder publiek en was alleen te volgen via een betaalde stream. Hoeveel mensen dat deden is nog niet bekend. Wie de wedstrijd heeft gemist kan de wedstrijd vanmiddag vanaf om 16.00 uur op Sleutelstad TV alsnog zien.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×