(Foto: Regio15).

Auto rijdt verkeerslicht omver bij oprit A4

Een man is zaterdagmiddag rond 14.00 uur frontaal met zijn auto op een verkeerslicht gebotst. Het ongeluk gebeurde bij de oprit naar de A4 in Zoeterwoude-Rijndijk. Volgens persbureau Regio15 had de bestuurder te veel gedronken. In de bocht verloor de man de controle over zijn voertuig, waarna hij tegen het verkeerslicht tot stilstand kwam. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder onderzocht en overgebracht naar het ziekenhuis. Een berger kwam ter plaatse om het voertuig weg te slepen.

Door het ongeluk vielen alle verkeerslichten op de drukke kruising van de Willem van der Madeweg, provinciale weg N11 en rijksweg A4 uit. De politie zette verkeersregelaars in.

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×