De Schrijversbrug is weer open. (Foto: Gemeente Leiden)

Schrijversbrug weer open

Na een maand van renovatie is de Schrijversbrug weer geopend voor wegverkeer. Vanaf 15 februari werd er gewerkt aan de brug tussen de Zijlsingel en Herensingel. Dit werd gedaan om de kans op storingen te verminderen en om aan de veiligheidsnormen te blijven voldoen.

De Schrijversbrug heeft een nieuwe elektronische installatie gekregen en is nu weer toegankelijk voor auto’s, bussen, fietsers en voetgangers.

Met de afronding van de werkzaamheden aan de Schrijversbrug, komt er een einde aan een periode van groot onderhoud aan een aantal Leidse bruggen. Zo werden eerder ook al de Stevensbrug, Haagse Schouwbrug en Sumatrabrug gerenoveerd. De renovaties zijn uitgevoerd zodat de bruggen weer een aantal jaren mee kunnen.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×