(Foto's: AS Media).

Bestuurder botst flink op geparkeerde auto in Leiderdorp

Aan de Torenwacht in Leiderdorp is een automobiliste op een geparkeerde auto gebotst. De schade aan de voertuigen is flink.

Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is onbekend. De bestuurder is gecontroleerd door het ambulancepersoneel.

  • LEIDERDORP - Zaterdagmorgen 20 maart rond 11.55 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Torenwacht in Leiderdorp. Een automobiliste is, door onbekende oorzaak, op een geparkeerde auto gebotst. De bestuurster wordt door het ambulancepersoneel gecontroleerd. De schade aan de voertuigen is flink.
    LEIDERDORP - Zaterdagmorgen 20 maart rond 11.55 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Torenwacht in Leiderdorp. Een automobiliste is, door onbekende oorzaak, op een geparkeerde auto gebotst. De bestuurster wordt door het ambulancepersoneel gecontroleerd. De schade aan de voertuigen is flink.
112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×