(Foto: Politie).

Politie pakt vier minderjarigen op na mishandelingen

Vier jongeren zijn vanmorgen aangehouden voor mishandeling. Tijdens een potje voetbal tussen twee groepen jongeren op de Rie Cramerlaan ontstond zaterdagavond rond 20.30 uur onenigheid. Hierbij is één van de voetballers mishandeld. Gemeentelijk toezichthouders maakten via de portofoon melding van de mishandeling. De verdachten gingen echter direct op de vlucht waarna de toezichthouders het slachtoffer opvingen.

Omdat de identiteit van de verdachten bekend was, verleende een officier van justitie toestemming de vier verdachten ‘buiten heterdaad’ aan te houden. De vier jongens in de leeftijd tussen de 12 en 15 jaar oud zijn maandagochtend aangehouden en worden verhoord.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×