(Foto's: Regio15).

Auto vliegt uit de bocht en ramt tegenligger

Twee auto’s zijn vanavond op de Willem van der Madeweg in Leiden met elkaar in botsing gekomen. De grijze auto vloog uit de bocht en kwam via de middenberm en een lantaarnpaal op de andere weghelft tot stilstand tegen een tegemoet rijdende auto.

De politie heeft de weg in beide richtingen afgesloten zodat ambulancemedewerkers samen met de brandweer eerste hulp kunnen bieden aan de inzittenden van de auto’s. Er is één slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis voor nadere controle.

Onderzoek moet uitwijzen waarom de auto uit de bocht kon vliegen.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×