Gesprek met de burgemeester: tragisch ongeluk, 3 oktoberviering en EK-schermen

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit.

Deze maand gaat het voor een belangrijk deel over het intense verdriet nadat een 7-jarig meisje om het leven kwam bij een een ongeluk op de Steenstraat. De burgemeester sprak uitgebreid met de ouders en gaat ook in op de kritiek over de verkeerssituatie. Ook blikken we vooruit op het EK-voetbal: komen er grote televisieschermen in de stad? En hoe bereidt de gemeente de viering van 3 oktober voor? Daarover is nog niet alles duidelijk, maar er wordt al wel gesproken over grote feesten buiten de binnenstad.


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op de tweede maandag van juni

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071 en wordt in de week daarna herhaald op Sleutelstad TV. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Advertentie

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×