Directeur Ruud Visser van Gebr. de Nobel. (Foto: Emile van Aelst).

Openingsfeest Gebr. de Nobel verplaatst naar augustus

Poppodium Gebr. de Nobel had voor afgelopen zaterdag ‘Het Eerste Feest’ in de agenda staan. Het had het eerste grote feest moeten worden na het versoepelen van de coronamaatregelen twee weken geleden. Door de nieuwe maatregelen kon het feest niet doorgaan.

“We hebben 500 tickets verkocht en zijn uitverkocht. En er is een hele strenge controle op testen en vaccinatie”, vertelde directeur Ruud Visser van Gebr. de Nobel donderdagmiddag desgevraagd aan Sleutelstad. Het besluit om het feest al dan niet door te laten gaan, werd uitgesteld tot na de persconferentie die het kabinet vrijdagavond hield. “Als het dan verboden wordt, is het besluit eenvoudig.” Dat gebeurde inderdaad en dus kregen alle vijfhonderd mensen die een kaartje hadden gekocht een mail met het slechte nieuws.

Een nieuwe datum is er nog niet, maar het wordt waarschijnlijk ergens in de tweede helft van augustus. “We balen, maar kijken vooral uit naar een nieuw moment om elkaar te zien.”

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×