Stan van Belkum bij Licht op Leiden. (Foto: Sleutelstad).

Deze week in Licht op Leiden: voormalig topwaterpoloër Stan van Belkum

De gast van deze week in Licht op Leiden is Stan van Belkum. Van Belkum was een van de beste Nederlandse waterpoloërs. Hij is uitgenodigd in het praatprogramma omdat de wortels van zijn bijzondere loopbaan in Leiden liggen.

Presentator Ton Kohlbeck praat met hem over zijn periode bij het Leidse De Zijl-LGB, de Olympische Spelen en van Belkums huidige baan bij de Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Laat het weten via lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×