KPN zendt Sleutelstad TV nu ook uit in de regio

De televisie-uitzendingen van Sleutelstad zijn vanaf deze week ook in de buurgemeenten van Leiden te zien via KPN kanaal 1421. De radio-uitzendingen worden bij KPN doorgegeven op het digitale kanaal 1121. Ook via KPN-dochterbedrijven XS4ALL en Telfort is Sleutelstad via de genoemde kanalen te zien en te horen.

Sleutelstad TV was in Leiden al langer te ontvangen door klanten van KPN, maar dat is nu ook het geval in Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest en Zoeterwoude. Sleutelstad zendt elke week verschillende tv-programma’s en reportages uit, waaronder Hello Leiden, Het jaar van de tuin, Licht op Leiden en Keuzes in de laatste levensjaren.

Verder brengt Sleutelstad het actuele nieuws, afgewisseld met fotoreportages uit de regio Leiden en op gezette tijden een kijkje in de radiostudio tijdens een aantal radioprogramma’s. Op de achtergrond van het tv-kanaal is het geluid van Sleutelstad Radio te horen. Vanaf 30 augustus zijn om 17.00 uur ook weer dagelijks de uitzendingen van Nieuws071 te bekijken.

Bij Ziggo is Sleutelstad TV in de hele regio te ontvangen op kanaal 46, Sleutelstad Radio is te beluisteren op kanaal 921. Online kijken kan ook: www.sleutelstad.nl/tv.

Leiderdorp Oegstgeest Regio Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×