Getuigen gezocht van aanrijding op rotonde Zoeterwoude-Rijndijk

De politie is op zoek naar mensen die op 16 juli getuige zijn geweest van een aanrijding op de Hoge Rijndijk in Zoeterwoude. Die vrijdag werd rond 14.45 uur een kind aangereden door een wielrenner. Dat gebeurde op de rotonde bij de Burgemeester Smeetsweg.

“Wij zijn op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren, maar ook camerabeelden die het ongeval mogelijk hebben vastgelegd zijn welkom”, zo meldt de politie. Dat kunnen ook beelden zijn van een dashcam in auto’s die tijdens de aanrijding voorbijreden.

Iedereen met meer informatie of camerabeelden wordt gevraagd om contact op te nemen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×