(Foto's: Regio15).

Brand bij La Place Zoeterwoude: restaurant ontruimd

De La Place-vestiging aan het Groene Hartplein in Zoeterwoude is kort voor 14.00 uur ontruimd nadat brand was uitgebroken. De brandweer hield er direct na de eerste melding rekening mee dat het vuur zich verder zou verspreiden en ging daarom met meerdere blusvoertuigen richting Zoeterwoude. Later bleek van uitbreiding geen sprake te zijn.

Bij de brand, die is ontstaan in een aanbouw, kwamen dikke rookwolken vrij. Rond 14.30 uur was het vuur onder controle en heeft de brandweer de houten beplating gesloopt om zeker te stellen dat in de muur geen brand meer woedde.

 

Advertentie

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×