LIFF organiseert Drive-in bioscoop in duinen

De Drive-in bioscoop van het Leiden International Film Festival is terug. Dit jaar vindt de openluchtbioscoop plaats in de duinen van Katwijk. 9 tot en met 11 september worden er drie films gedraaid. Op het programma staan Baby Driver, Captain Fantastic en Titane. De films starten om 21.00 uur.

9 september – Baby Driver
Baby, bestuurder van vluchtauto’s, ontmoet een meisje en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Wanneer hij gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, liefde en vrijheid op het spel.

10 september – Captain Fantastic
Diep in de bossen heeft Ben zijn ideale wereld geschapen voor zijn zes kinderen. Ver weg van de hectiek van het hedendaagse bestaan. Het leven is puur en overzichtelijk, tot een dramatische gebeurtenis alles verandert.

11 september – Titane
Alexia heeft wat littekens opgelopen in haar jeugd. Om precies te zijn een titanium plaat in haar hoofd, als herinnering aan een auto-ongeluk. In plaats van angst of weerzin hebben auto’s sindsdien een enorme aantrekkingskracht op haar. Het metaal in haar hoofd windt haar op, maar maakt haar ook agressief.

De 16e editie van het LIFF zelf vindt plaats van 28 oktober tot 7 november.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×