(Foto's: Regio15).

Politie lost waarschuwingsschot bij tankstation Plesmanlaan

De politie heeft zaterdag een waarschuwingsschot gelost bij de het tankstation aan de Plesmanlaan om een man aan te kunnen houden die mogelijk een vuurwapen bij zich droeg. Een getuige zag op straat een man met een vuurwapen lopen en alarmeerde de politie.

Toen agenten bij de Plesmanlaan arriveerden en de man niet wilde meewerken aan zijn arrestatie, werd het waarschuwingsschot gelost. Daarna kon de man alsnog worden aangehouden. De politie heeft een deel van de fietspad en het tankstation aan de Plesmanlaan afgezet met linten.

De politiewoordvoerder kon tegen mediapartner Omroep West niet vertellen of de aangehouden man daadwerkelijk een vuurwapen bij zich droeg.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×