Gesprek met de burgemeester: coronabeleid, feestdagen en sluiting cafe's

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit.

Deze decembermaand vieren we wederom met de nodige maatregelen. Houden we dat nog wel vol? En hoe komt het dat er telkens op zo’n korte termijn weer nieuwe maatregelen worden genomen? Aan de burgemeester hoe de maatschappelijke gevolgen daarvan kunnen worden beperkt. Ook bespreken we twee horecazaken die met (tijdelijke) sluiting te maken kregen: Studio De Veste en de Marrakesh Lounge. En dat is er nog het vuurwerkverbod: waar is al dat vuurwerk dat al onderweg was naar Nederland? En hoeveel ruimte is er voor ontspanning tijdens de jaarwisseling?


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op de eerste maandag van december

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071 en wordt in de week daarna herhaald op Sleutelstad TV. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×