(Foto's: Regio15).

Geen gewonden bij harde frontale botsing Europaweg

Op de Europaweg bij Leiden zijn vanavond twee auto’s frontaal op elkaar gebotst. Beide bestuurders zijn door ambulancemedewerkers gecontroleerd op verwondingen. Ondanks de harde botsing raakte niemand gewond.

De bestuurder van het busje is door de politie meegenomen naar het politiebureau voor een bloedonderzoek, om uit te sluiten dat hij onder invloed van drugs het voertuig bestuurde.

Beide voertuigen raakte door het ongeval wel zwaarbeschadigd. De elektrische witte Mercedes wordt in een dompelpomp container worden geplaatst om te voorkomen dat er brand ontstaat. Door het ongeval ontstond al snel een file in beide richtingen. Het verkeer word om en om langs het ongeval geleid.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×